Den 26.juli 2008 giftet vi oss og i den forbindelse har vi laget denne siden om bryllupet vårt. Her finner du dagbok med alle de viktige høydepunktene, litt om hvordan vi opplevde den store dagen og selvfølgelig bilder fra utdrikningslagene, selve dagen og bryllupsreisen vår.


Dagbok

11.februar
Brudekjolen til Marianne ligger nå ute for salg på finn.no. Annonsen finner dere her. Tips gjerne alle venner og bekjente som har planer (eller burde hatt planer) om å gifte seg! Vi har også oppdatert bildegalleriet med brudebildene Frode tok for oss.

18.-25.oktober
Så ble det bryllupsreise til slutt. Vi bestilte et par uker før avreise og fikk en ganske rimelig tur til Gran Canaria. Vi bodde på et lite leilighetshotell som heter Los Mangueros og ligger litt opp i dalen fra Puerto de Mogan. Her nøt vi nydelige dager med sol, varme og hverandre! Se bilder i galleriet.

31.august
Endelig er bildene og Bad-videoen kommet på nett! Vi beklager at det har tatt så lang tid. Vi hadde faktisk med oss laptop'en til Hjelmeland i håp om å få lagt ut bilder og video. Nå er det gått over en måned.. Bedre sent enn aldri. Kos dere!

16.august
Det drar visst ut med både bilder og video fra oss.. Vi har hatt to uker ferie, første uka var vi i Måløy. Veien hjem gikk via Karoline i Bud og Ellen i Ålesund, og så litt sikk-sakk nedover kartet. Den siste uken har gått med til jobbing og steinlegging i oppkjørselen vår. Skal prøve å få lagt ut noe over neste helg, da har vi fått inn alle bildene og kanskje noe bedre tid :)

27.juli
Nå har vi vært gift i ett døgn og vel så det. Tiden etter festen har vi tilbrakt på Hjelmeland Spa Hotell. Der nøt vi tilværelsen med god seng, ekstra god frokost, fantastisk massasje og nydelig vær. Foreldre og søsken til Henning kom over med båt for å hente oss, men vi ble noen timer på stranden før vi returnerte til Finnøy.

27.juli
Takk for en fantastisk dag i går! Vi storkoste oss begge to. Takk også for alle gavene vi har fått! Har ikke fått sett så mye på dem foreløpig, men har fått kikket gjennom gaveboken. Litt av ett "utbytte"! Takk takk! Flere bilder (og video) kommer etter hvert.

26.juli

25.juli
Dagen før bryllupet og det meste er klart. Bordene er dekket og pyntet, ringene i boks og klærne strøket og steamet etter alle regler. Lise har bakt og pyntet kake hele dagen - og uken for den saks skyld. Noe står igjen til siste dag, men der er foreldre gode hjelpere. Marianne er i Stavanger, hun skal inn til Aud-Marte for å sminke seg, sette opp håret og ta på kjolen i morgen tidlig. Henning holder roen på Finnøy.

24.juli
To dager før bryllupet var det klart for Marianne sitt utdrikningslag. Dagen startet med piknik på Solastranden. Det var veldig godt i denne varmen. Der satt vi og hadde en lett lunsj, før vi gikk videre til neste stopp. Det var kino, hvor vi så ”Mama Mia”. Mega festlig film! Etter kinoen var vi på Akropolis og hadde et bedre måltid. Vi avsluttet i parken ved Breiavannet med pakkeleken, hvor jeg skulle tippe hvem som hadde kjøpt de ulike gavene. En helt fantastisk avslappende dag. Akkurat det bruden trengte.

22.juli
Karoline, som er forlover for Marianne, kommer på besøk og skal bo hos oss frem til bryllupet. Sangheftet er lagt under symaskinen.

20.juli
Utdrikningslag, utdritningslag, eller hva du vil kalle det, uansett hadde Frode-forlover forberedt seg godt til denne dagen. Veldig godt. Dagen startet på Yellow Film med innspilling av musikkvideo til Michael Jacksons "Bad". Henning, som hverken synger eller danser fikk seg en underholdende utfordring her. Mat fikk vi også servert, i form av overlessede, hjemmelagde smørbrød. Det må ha vært en tidlig morgen for Frode.. Etter maten dro vi til Stavanger Karting der vi spilte reball, kjørte gokart og var en tur innom laserlabyrinten. Dagen avsluttet vi på Big Horn Steak House i sentrum. Uten tvil en meget begivenhetsfull dag! Tusen takk Frode! Og takk også til alle dere andre som var med!

16.juli
Sangheftet er klart, men vi venter til over helgen med å skrive ut. Så bare å gi beskjed om dere har noe dere ville hatt med. Nærmer seg fælt nå.. 10 dager.

12.juli
Mulig vi burde spart gjestene våre for våre dårlige rim og verselinjer, men uansett - vi har skrevet sang!

7.juli
Mange småting er ordnet. Kirkeprogram, bordplassering, kakebestilling, blomsterbestilling og bryllupsnatten på spahotellet på Hjelmeland er klart. De fleste av bordkortene er ferdige og sangheftet har vi begynt på. Om dere har noe som skal med i heftet, er det fint om dere sender det til oss så fort det er klart. Ta kontakt om dere ikke har mailen vår.

16.juni
Henning har kjøpt dress. Blir så fin så.

14.juni
Ønskelisten på Tilbords er klar. Ligger registrert på oss begge.

31.mai
I dag har vi endelig kommet litt lenger med forberedelsene våre. Førsteutkast til bordkort er laget, kun litt småflikking gjenstår før vi kan begynne masseproduksjon. Så har Henning kjøpt dress! Eller bestilt. Eller lagt av. Eller i alle fall sett på og bestemt seg. Omtrent. Han kjøper når feriepengene kommer. Og til slutt har vi vært på Tilbords og registrert ønskeliste. Vi kommer til å gjøre noen endringer og antagelig legge til flere ting i løpet av uken, så får dere beskjed når den er helt klar.

26.mai
Det er kommet nye ferjeruter gyldige fra 1.mai 2008. Endringene gjelder både 13.50 som er blitt til 14.00, og 14.45 som er blitt til 14.55. Det er fortsatt mulig å ta den siste ferja til Finnøy, da vil dere være ved kirka ca ti minutter før vielsen. Trykk Informasjon over for detaljer.

9.-12.mai
Pinsehelgen reiste vi med forlovere og toastmaster til hytta på Hidra utenfor Flekkefjord. Der hadde vi en fantastisk langhelg med grilling, krokket, båtturer, god mat, fiske, is og masse sol! Akkurat slik det skal være. Perfekt!

20.april
Marianne var på blosterbutikken og avtalte prøvetime til brudebuketten. Omfattende greier...

28.mars
Det er på tide å finne klær til Henning også. Hos Brudesalongen ved Breiavatnet fikk vi se og prøve litt forskjellige typer dress og andre mer avanserte klesplagg. Spørsmålet er leie eller eie. Heldigvis virker det som vi har greit med tid fortsatt.

21.mars
Andre planleggingsmøte med foreldre på Finnøy, mye virker til å være klart, men alltid greit å samkjøre detaljene.

13.mars
Klart vi trenger gjestebok også! :)

12.mars
Nettsiden er publisert. Ikke ferdig, men i alle fall på nett. Oppdateringer kommer etter hvert.

3.mars
Toastmasteren er klar! Eirik tar det som en selvfølge at han skal være toastmaster. Akkurat som vi også gjør det. Kjekt med folk som stiller opp!

22.februar
Invitasjonene er ferdige og de fleste sendt ut. Resten deles ut direkte. Det er totalt 55 inviterte gjester. Vi ønsket et lite bryllup og har dermed ikke fått plass til alle onkler, tanter og søskenbarn. Vi tror vi har løst dette på en god måte, og håper alle inviterte har mulighet til å komme.

6.februar
Kjolen er ferdig, hentet og betalt.

29.desember til 1.januar
Det er år 2008, og i år gifter vi oss! Vi feiret oss selv og inngangen til et nytt år med en romantisk helg på hytta utenfor Mandal.

5.november
Foreldrene våre er også med på planleggingen, så denne søndagen blir Jorunn og Egil invitert til Finnøy av Eldbjørg og Osmund. Vi får tatt en runde på øya og er innom både kirke og festlokale.

13.oktober
Marianne og Karoline er på Agape og ser på brudekjoler. Etter å ha prøvd omtrent ti kjoler finner hun den rette. Det ender opp med en hun har sett på internett i forveien. Kjolen blir bestilt med en gang.

12.oktober
Karoline er på besøk og Marianne nytter sjansen til å spørre om hun vil være forloveren hennes. Det blir et soleklart ja fra en god venninne.

4.oktober
Henning og handyman-Frode graver i oppkjørselen på let etter hovedkranen til huset til langt på kveld. Gravingen fører ikke frem, men ender allikevel godt da Frode, med litt usikkerhet til hva det innebærer, tar imot æren av å være forlover.

19.september
Bryllupsdato er satt til 26.juli 2008. Dette fordi vi ønsket oss bryllup på sensommeren, men måtte ta hensyn til Tall Ships Race i Måløy 1.-4.august og innkjøring av nye unger i barnehagen til Marianne de påfølgende ukene. Avtalen med kirken og Utsyn bekreftes.

4.september
Planene blir mer konkrete. Marianne har snakket med kirken og Utsyn og de er ledig samtidig 5., 19. og 26.juli, samt 8.august 2008.

20.juni 2007
Vi forlovet oss! Planene går på "bryllup neste sommer en gang".